Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óvjuk az egészséget a vízfogyasztással is!

Egészséges tiszta vízre van szükségünk

A nem teljesen tiszta víz számtalan egészségügyi probléma forrása lehet. Az sem jó, ha túl kemény a víz, az sem jó ha túl lágy. A túlzott ásványi anyag tartalom esetleges vese követ okozhat, az ásványi anyagok hiánya a szervezet gyengülését idézheti elő.

Több megoldás létezik arra, hogy teljesen tiszta vizet fogyasszunk. Az ásványvizek választása az egyik, igaz cipekedéssel járó megoldás. A másik, ha a lakásban víztisztító készüléket szerelünk fel, és folyamatosan tisztítjuk a vezetékes vizet.

Bárhogy döntünk, a szervezetünkkel teszünk jót akkor, ha tényleg tiszta vizet fogyasztunk. Az egészség megóvása megfelelő víz fogyasztásával elősegíthető.

0 Tovább

Mit ne tegyünk, ha penészes a fal?

Tiszta falak

A falak tisztán tartásának legjobb módszere a rendszeres festés, ami egy-két évente megismétlendő. Régen minden évben meszelték a házakat tisztítás és fertőtlenítés céljából.

De mit tehet az, akinek penészes lett a fala a magas nedvességtartalom miatt?

Először is ne essen pánikba, ne kezdje el vegyszerekkel, vagy a szomszédtól kapott csodaszerrel összekenni a penészes részt, mert lehet hogy több kárt csinál, mint hasznot hajt! Tekintse meg a páracsökkentés módszereit, aminek egyenes következménye lesz a penész leszáradása!

 

0 Tovább

Informatikai biztonságban dolgozhat a vállalkozás

Veszélyes informatika

Informatikai biztonságról vagyunk kénytelenek beszélni, mert egyre nagyobb támadások érik a vállalkozások számítógépes rendszereit, melyek kivédésére érdemes felkészülni. Ártatlannak tűnő adatlopásból lehetnek súlyos problémák, egy rosszul beállított szoftverfrissítés, gyenge vírusvédelem, vagy a tűzfal hiánya miatt akár az egész vállalkozás elúszhat.

Rendszergazda kellene

A kisvállalkozások problémája, hogy felismerik ezeket a gondokat, ám egy rendszergazda foglalkoztatására nem jut elég pénzük. A jó szakembert – aki ráadásul megbízható is -  jól meg kell fizetni, tehát áldozni kellene a biztonságra. A jelenlegi gazdasági helyzetben egy újabb alkalmazott bérének és járulékainak kigazdálkodása azonban nem egyszerű feladat.

Rendszergazda bérlés

Ezeknek a vállalkozásoknak is van megoldás az informatikai problémáira! Vannak olyan irodatechnikai cégek – mint például az OfficeStore Bt. - akik kimondottan ilyen helyzetekre találták ki a bérelhető rendszergazda szolgáltatásukat. Kiváló IT szakember biztosítása nagyobb befektetés nélkül!

0 Tovább

Új építésű ingatlanok dokumentációjához

Energetikai tanúsítvány kiállítása nem csak az épület értékesítéséhez, illetve  bérbe adásához szükséges. Az új építésű ingatlanok esetében már több éve előírás a dokumentum  megléte, amelyet a használatbavételi engedély kiadásakor kér számon az építési hatóság.

A tanúsítás menete

A tanúsítás ilyenkor így történik: az energetikai számítást az engedélyeztetési tervvel együtt kell elkészíteni. Ennek során az épületet tervező mérnöknek nyilatkoznia kell róla, hogy az épület megfelel a jogszabályban rögzített energiahatékonysági követelményeknek (azaz eléri a legalább “C” besorolást).

Ekkor jön a képbe az arra jogosítványokkal rendelkező tanúsító mérnök, akinek az a feladata, hogy a tervdokumentációkat, a meglévő energetikai számítást és a felelős műszaki vezető írásos nyilatkozatát ellenőrizze, majd ezek alapján kiállítsa az energetikai tanúsítványt.

0 Tovább

Zuhanyszűrő víztisztító berendezés a száraz bőr ellen

Gyerekek a strandon

Gyakran van az, hogy a zuhanyzás, vagy főleg a fürdés után kiszárad a bőröm. Először azt gondoltam, hogy ez egy természetes folyamat, a strandon a gyerekek kezeit is mindig ellenőrizzük és ha már teljesen összeráncolódott az újuk vége, akkor kiparancsoljuk őket a vízből.

A fertőtlenítő szárítja a bőrt

Aztán olvastam, hogy a strandok vizének fertőtlenítője okozza a jelentős kiszáradást, a haj töredezettségét és a szem bepirosodását. Mivel a vezetékes víz is fertőtlenített, célszerű lenne ezt a fertőtlenítőt kiszűrni a vízből és máris megszűnne a bőr száradás jelensége.

Zuhanyszűrő víztisztító a megoldás

Erre való -  egyebek mellett – a zuhanyszűrő víztisztító, ami a fertőtlenítő klórt is képes kiszűrni a vízből. Gyakran kiszárad a bőre zuhanyzás után? Akkor keresse a zuhanyszűrőt!

0 Tovább

Kell-e irodatechnikai szakértő?

A polihisztorok kora réges-régen lejárt, pár éve örültünk ha a mobiltelefon akkumulátora elfért az aktatáskában, ma meg már akár az óránkat is webböngészővel ellátott telefonként használhatjuk. Ha valaki egy vállalkozást üzemeltet, akkor a legjobb amit tehet a vállalkozás irodájának kialakítása során, ha megbíz egy szakértőt azzal, hogy mérje fel a lehetőségeket, az igényeket és az alapján javasoljon megoldásokat. A OfficeStore Bt. irodatechnika és rendszergazda szolgáltatása olyanoknak szól, akik nem főfoglalkozásként üzemeltetnek saját irodát. Ezek a vállalkozók értenek a gépekhez, a termeléshez, de nem értenek az irodához. Nekik szól az OfficeStore Bt. ajánlata.

0 Tovább

Energetikai tanúsítvány gyors elkészítése

Talán az egész magyar társadalom érdeke az, hogy a lakások, családi házak a lehető legenergiatakarékosabb kivitelben készüljenek el. Ezt próbálja ösztönözni az a tény is, hogy az új épületekhez, ingatlan eladásakor, vagy hosszabb távú bérbeadásakor energetikai tanúsítványt kell kiállíttatnia az eladónak, illetve a bérlőnek. Az energetikai tanúsítvány az adott ingatlan energetikai besorolását tartalmazza. Vannak itt is – mint mindenhol – kivételek, ezeket a jogszabály pontosan felsorolja. Ha Önnek sürgőssen szüksége van a lakás zöldkártyájára, akkor keresse fel az energiatanusivany.biz weboldalt, ahol akár 24 órán belül elkészítik Önnek!

0 Tovább

BEN LEWIN

BEN LEWIN (író/rendező)

Dokumentumfilmeket, játékfilmeket, tévéfilmeket, minisorozatokat is készített már. Az áttörést a „The Case of Cruelty to Prawns” című tragikomédiájával érte el, amit a rendezőként és íróként is jegyzett, és amivel megnyerte a legjobb televíziós filmnek járó díjat a rangos Melbourne Filmfesztiválon. Lewin Amerikában vígjáték-rendezőként és íróként vált ismertté. A Szív és lábtörést (Paperback Romance) kissé sérült fiatalok szerelmi története. Az Egy szívesség, egy óra és egy nagyon nagy hal (The Favor, The Watch And The Very Big Fish) egy messianisztikus komédia.

Legújabb filmje A kezelés. Egy béna férfi harmincnyolc évesen akarja a szüzességét elveszíteni. Helen Hunt segít neki ebben...

0 Tovább

Víz és levegő

A két legfontosabb táplálékunk a víz és a levegő, azt gondolom ezen kár lenne vitatkozni. Mivel ezek a táplálékok közvetlenül a testünkbe jutnak –  megfőzni, megmosni, stb. nem tudjuk őket – ezért célszerű valamilyen módon tisztítani őket. Két lehetséges eszközünk a levegőtisztító és az otthoni víztisztító berendezés. Az egészségi állapotunkért mi vagyunk a felelősök, rajtunk áll, hogy használunk-e víztisztító berendezést.

0 Tovább

Párás az ősz kinn és benn

Itt az ősz, a párás, ködös időszak.

Hú de nem szeretem ezt az évszakot! Hideg is van és mindig minden nyálkás. Amikor munkába megyek még sötét van – jó ha nem esik valami – amikor megjövök, meg már szürkület. Otthon a kedvenc szabadidő nadrágom sem szárad meg, ugyan úgy, mint a többi ruhám. Nyáron este levetettem, nejem bedobta a mosógépbe és már másnap, a meló után újra fel tudtam venni. Most meg van hogy napokig nedves. Lehet hogy egy szárítógépet fogok vásárolni, pontosabban otthonra páramentesítőt, ami rendet tesz ebben a kialakult (nedves) helyzetben.

[Páramentesítők]

2 Tovább

Mustra | Érdekes, hasznos, meglepő...

blogavatar

Itt nem szégyen, ha neked a szórakozás a legfontosabb! Nálunk is minden más a háttérbe szorul!