Veszélyes informatika

Informatikai biztonságról vagyunk kénytelenek beszélni, mert egyre nagyobb támadások érik a vállalkozások számítógépes rendszereit, melyek kivédésére érdemes felkészülni. Ártatlannak tűnő adatlopásból lehetnek súlyos problémák, egy rosszul beállított szoftverfrissítés, gyenge vírusvédelem, vagy a tűzfal hiánya miatt akár az egész vállalkozás elúszhat.

Rendszergazda kellene

A kisvállalkozások problémája, hogy felismerik ezeket a gondokat, ám egy rendszergazda foglalkoztatására nem jut elég pénzük. A jó szakembert – aki ráadásul megbízható is -  jól meg kell fizetni, tehát áldozni kellene a biztonságra. A jelenlegi gazdasági helyzetben egy újabb alkalmazott bérének és járulékainak kigazdálkodása azonban nem egyszerű feladat.

Rendszergazda bérlés

Ezeknek a vállalkozásoknak is van megoldás az informatikai problémáira! Vannak olyan irodatechnikai cégek – mint például az OfficeStore Bt. - akik kimondottan ilyen helyzetekre találták ki a bérelhető rendszergazda szolgáltatásukat. Kiváló IT szakember biztosítása nagyobb befektetés nélkül!