Aki a filmek esetében kedveli a változatosságot annak a 2017-es esztendő utolsó nyári hónapja kedvére való lesz. Lesz itt minden: romantikus dráma, horrorfilm, animációs film és egy magyar zenés komédia is. Lássuk a filmeket kicsit részletesebben!

Minden, minden

A súlyos betegséggel küzdő Maddy elzárva él a külvilágtól, de bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson belőle. Aztán egy napon az ablakon át megpillantja a szomszéd srácot. Olly és közte megbontathatatlan kapcsolat alakul ki az őket elválasztó falak ellenére...

Ez a romantikus dráma nálunk a legesélyesebb a 2017 augusztusának legjobb filmje címre!

Annabelle 2

A dermesztő horror úgy kezdődik, hogy a babakészítő és felesége gyerekeket fogadnak be az árvaházból. A gyanútlan árvák hamarosan a megszállott baba, Annabelle célpontjává válnak...

Az Emoji-film

Igen, az Emoji az a bizonyos hangulatjel az okostelefonunkból. Ennek következtében a film nem is játszódhat máshol, mint egy telefon belsejében! A sztorit nyilván animációs filmként lehet a legjobban elmesélni, 2017 augusztusától a mozi segítségével bebújhatunk egy okostelefonba!

Pappa Pia

A Csinibabab és a Made in Hungária sikere után szinte borítékolható, hogy a 70-es, 80-as és 90-es évek slágereivel teletömött, vicces jelenetekben bővelkedő új magyar filmre vevő lesz a haza közönség. Garancia lehet erre az is, hogy a főbb szerepeket Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Ostorházi Bernadett, Stohl András, Kováts Vera, Reviczky Gábor, Miller Dávid és Mózes András alakítják!