Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az online játékok világa

Kinek való a játék?

Egyáltalán játszik itt még valaki? A válasz természetesen az, hogy igen. Bármennyire is rohanó világban élünk, a játék az emberek kedvelt időtöltése maradt, egy olyan valami, ami kikapcsolja, leköti és szórakoztatja az embereket. A játék mindig is a kedvencünk marad, nem véletlen, hogy az informatikai, vagy a kommunikációs eszközök is – fő funkciójuk mellett – tele vannak játék szoftverekkel. Hatalmas piac alakult ki ezeknek a fejlesztésére, terjesztésére, értékesítésére. Ha valamilyen termék, vagy szolgáltatás mellé oda teszünk egy játékot, akkor biztosabban eladható, megnő utána a kereslet.

Mivel játszunk?

Ha megfigyeli a kisgyerekek viselkedését, szinte mindegy  hogy mi kerül a kezébe, mindennel képes játszani. Ha megfigyeli az embereket felnőtt korukban,ők is ugyan ezt csinálják, azaz amikor a kulcscsomót babráljuk, a golyós tollat kattintgatjuk, akkor tulajdonképpen játszunk. Persze az interneten nem kulcsokkal, hanem erre a célra tervezett flash játékok tömkelegével játszunk.

0 Tovább

Víztisztítás. Mi a valóság?

Mióta hallottam hogy idehaza is vannak víztisztító készüléket, elgondolkodtam, hogy érdemes-e ásványvizet vásárolni. Nem azért vesszük az ásványvizeket, mert nem bízunk az egészséges csapvízben, hanem más az íze, jobb mint az itthoni vízé.

A víztisztító webáruházak tesztekkel igazolják, hogy milyen tisztává varázsolja a vizet a készülékük.

Az ásványvíz gyártók titkokról, tévhitekről beszélnek a víztisztítás kapcsán.

Mi lehet az igazság? Mi az igazi recept?

1 Tovább

Receptekből sosem elég

Recept kedvencekNem szépítem a dolgot, a saját receptes oldalam, a kedvenc-receptek működését mutatom be első bejegyzésemben. Mert mindenki csak azt gondolja, hogy odakattint,megnézi a weboldalt, aztán kalap, kabát és már megy is tovább. Hát ez nem annyire egyszerű, mint a magyar futball!

Gyűjtsd a recepteket!

Ha megnyitsz egy receptet - hát rá kell kattintani a nevére!!! - akkor megjelenik neked teljes nagyságában, a címe alatt egy piros szivecskével. Ha ide kattintasz, akkor elteheted a kedvenceid közé. Az eltett receptek megtekinthetők, ha a menüben a [Kedvenc receptjei] menüpontra kattint valaki. De mindenki csak a saját gépére eltett kedvenceket látja, azaz mást látok én és mást te!

Minden nap egy új recept!

0 Tovább

Mustra | Érdekes, hasznos, meglepő...

blogavatar

Itt nem szégyen, ha neked a szórakozás a legfontosabb! Nálunk is minden más a háttérbe szorul!