Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Penészkezelés falszárítással

Falszárítás

Rengeteg házi trükk van a nagyszülők birtokában, és az internet is ad bőségesen ötletet, be kell látnunk, hogy ezek mind csak átmeneti megoldások lehetnek! A vállalkozások kínálnak hatékony penészölő vegyszereket és krémeket, ám ezek is csak felületi kenést biztosítanak, irtják ki a probléma okát. A penész makacs egy portéka, újra és újra előjön, ha megfelelőek számára a körülmények! Nem számít, mit festünk rá, vagy mivel súroljuk le.

Penészirtás

A problémát gyökerénél fogva kell kiiktatni! A penész oka pedig az eltúlzott levegő nedvesség, tehát ezt kell megszüntetni. A pára megszüntetésének legcélszerűbb eszköze a páramentesítő készülék. Ezek a falszárításra alkalmas berendezések az igényeknek megfelelően vannak megtervezve, így más és más helységbe különböző teljesítményű, működési elvű páramentesítőt ajánlunk, hiszen nem ugyanazt a párátlanítási eljárást igényli egy pince, vagy egy lakás.

[Falszárítással a penész ellen]

0 Tovább

Megint a víztisztítás

Víztisztításról csak akkor beszélünk, amikor láthatóan szennyezett a víz? Szerintem a láthatatlan szennyeződések sokkal nagyobb problémát jelentenek a vízben. Ha a szívére teszi a kezét, válaszoljon Önmagának őszintén: hányszor iszik csapvizet naponta és hányszor ásványvizet? Akinél az utóbbi nyert, annak a figyelmébe ajánlom a vízszűrő készülékek listáját!

0 Tovább

Fürdőszobában is ajánlatos a tiszta víz

Vízbarátok webáruház

Térjen be a vízbarátok boltjába és a fürdőszobai víztisztító készülékeinket is tekintse át, ha most még úgy is gondolja, hogy csak a konyhai víztisztítás érdekli! A tiszta víznek nem csak a belsőnkben van óriási szerepe, hanem külsőleg is felettébb ajánlatos a használata. Ha egy szélsőséges példát veszünk, akkor irány az uszoda. Az erősen fertőtlenített víz kiszárítja az ember bőrét, töredezetté, kezelhetetlenné teszi a haját és rosszabb esetben, úszó szemüveg nélkül kivörösödik a szeme. Tiszta víz használata esetén ez nem következne be. A fürdőszobai víztisztító berendezést használók szerint a bőrük ruganyosabb, simább, a hajuk rendben van és a szemük sem vörösödik a zuhanyzás után.

0 Tovább

A penész eltávolítása

Párátlanító berendezések

A penészmentesítés igazán hatékonyan csak a páratartalom csökkentésével érhető el. A páramentesítő készülék kivonja a levegőből a párát, és azt saját tartályában vízként gyűjti össze. A legtöbb ilyen berendezés elektromos árammal működik, ám alig fogyaszt valamit és ha elérte a páraszint az ideálisat, akkor kikapcsol. Alig észrevehető, csendes működésű. Korszerű berendezés, automata üzemmóddal, automatikus lekapcsolással rendelkezik. Takarékos működése miatt behozza azt, amit a penészmentesítésre egyébként költene.

[Penészmentesítés]

0 Tovább

Emma Watson a Noah bibliai eposzban. Filmbemutató 2014-ben

Emma Watson képei helyett számítógépes vírusok

Emma Watson legutóbb a mellén lébő bimbó védő villantásával tűnt ki, és egyre gyakrabban keresik az ő kendőzetlen fotóit az interneten is. Elmondható, hogy Ő a legveszélyesebb sztár a az egyik vírusvédelmi szoftvereket gyártó cég felmérése szerint: ha a nevére kattintunk, nagy valószínűséggel vírusokat és kémprogramokat telepítenek a gépünkre. Az Emma Watson ruhátlan fotókat ígérő weboldalak a vírusok, trójai kémprogramok idei kedvencei, ezzel a színésznő kiütötte az első helyről Heidi Klumot, aki tavaly viselte a legveszélyesebb internetceleb kétes értékű címét.

Az internetezők a legtöbbet a következő celebek fotóit keresik(de nem azokat, amelyek síeléskor készültek! :-) : Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez, Halle Berry, Megan Fox, Cameron Diaz, Salma Hayek, Shakira és Sofia Vergara.

Emma Watson jelenleg a Noah című bibliai eposzt forgatja, amelyben a címszerepet Russell Crowe alakítja.

[Forrás: UIPDunafilm | Sufni magazin]

0 Tovább

Babakocsit vennék

Webmama babakocsi választéka

A mai hűvös, esős napon kell körbenéznem a nejemmel a babakocsi kínálatban, nemsokára szülünk és még nem vettük meg a legfontosabb babaholmit. Eddig minden terv szerint halad, a kombi kiságy már benn áll a babaszobába, az etetőszék pedig – igaz egyelőre összecsukva – be van támasztva a konyhaszekrény mögé. Szóltam minden ismerősnek, ha látnak babakocsi olcsó kínálatot bárhol, akkor szóljanak. Mert nem sajnálom a babára a pénzt, de azt sem szeretném ha palira vennének. Szóval ma esik, és hűvös is van. Lehet hogy csak az online bababoltokat látogatjuk meg!

[Babakocsi olcsón webmamától]

0 Tovább

Miért a párátlanító készülék a tökéletes megoldás penész ellen?

Teljesen logikus a kérdés azoktól, akiknek megjelent a falán a penészgomba, szürke, vagy esetleg már fekete folt formájában. Miért a párátlanító készülék a tökéletes megoldás? Legtöbb pórul járt penész ellen küzdő lakástulajdonos kipróbálta már az összes csodaszert, festéket miegymást. Ecet, reszelő, smirgli, drótkefe, hogy csak pár – szerintem ide nem illő – eszközt mondjak. Van aki a házi párátlanító módszereket is kipróbálta, ám ezek sajnos hosszú távon nem segítenek, mert nem a penész okát és táplálékát, a magas páratartalmat kezelik. Az automata párátlanító készülék ideális szinten – amit Ön állít be! - tartja a nedvességtartalmat, melyen biztosan nem alakul ki a penész.

[Bővebben a páramentesítő készülékekről]

0 Tovább

Műszaki vizsgához meghatalmazás minta

Változik valami a műszaki vizsgában?

Sokan rebesgetik hogy lesz valami változás a gépjármű műszaki vizsgáztatás kapcsán. Az ára jövőre biztosan változni fog és szerintem nem lesz olcsóbb, hacsak nem az a variáció lép be, amit az EU is szeretne: a műszaki vizsgát évente meg kellene ismételni. Akkor viszont elég borsos lenne az évi 22000,-Ft a személygépkocsira, idén ugyanis ennyit kell fizetni. Egy dolgot remélem nem változtatnak meg, ez pedig a meghatalmazás műszaki vizsgához, azaz a lehetőségét annak, hogy ne a tulajdonos vigye el az autót a vizsgára. Van egy meghatalmazás minta, ami alapján bárki által kiállítható egy olyan okmány, amit a vizsgán elfogadnak. A muszakivizsga.biz oldalról letölthető!

0 Tovább

Nincs pára a szerelő csarnokban

Párátlanítás

Nekem nincs nagy raktár helységem, mert eredetileg ehhez ajánlották a WDH 520 HB típusú páramentesítő készüléket, de van egy nagy, 70 négyzetméteres csarnokom, ahol finom műszereket szerelünk össze a kisvállalkozásba és itt a külföldi partner által előírt követelmény, hogy 55% páratartalom alatt kell maradnia a levegőben a nedvességnek. A WDH fenti terméke kiválóan alkalmas erre a feladatra, a csarnokom mérete sem túl nagy neki, az itt összegyűlt párával elboldogul. Először puffogtam, hogy majd zabálja az áramot, de ez sem igaz, sőt, ha eléri a kívánt páraszintet, akkor lekapcsol automata üzemben.

[Még egyszer a párátlanító: WDH 520 HB]

0 Tovább

Két csapból jön a víz a konyhában...

Tiszta víz csap, meg a másik

A feleségemnek az az ötlete támadt, hogy ha már víztisztítót szerelünk a konyhába, akkor legyenkettő csap egymás mellett, egyiken a tisztított víz folyjon, a másikon pedig a sima csapvíz. Azt gondoltam hogy ez egy igen butácska ötlet, de aztán amikor kifejtette, rájöttem hogy igaza van. A  mosogatáshoz, az öntözéshez felesleges a víztisztítót működtetni, arra jó a hagyományos víz is. Így költség kímélőek is vagyunk és amikor fogyasztjuk a vizet, akkor mindig a tiszta fém csapból engedjük ki magunknak.

[Ezt vettük meg: víztisztító fém csappal, szerelvényekkel]

0 Tovább

Mustra | Érdekes, hasznos, meglepő...

blogavatar

Itt nem szégyen, ha neked a szórakozás a legfontosabb! Nálunk is minden más a háttérbe szorul!