Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Behozza az árát a víztisztító

Tiszta csapvizet inni! 

A vízzel kapcsolatosan ez az egy elvárásunk van,de ez sem mindig teljesül. Ha valaki kicsit jobban belemélyed a kutatásokba – elég akár az interneten utána olvasni – akkor rá fog jönni, hogy a csapvízzel még akadnak problémák.

Ezeket víztisztító készülékkel odahaza lehet orvosolni, tehát nem árt ha az egészségességet szem előtt tartva beszerzünk egy ilyen berendezést. Hogy anyagilag ne legyen olyan megterhelő, elhagyatjuk az ásványvíz vásárlást a víztisztító beszerzése után, így előbb utóbb behozza az árát a készülék.

0 Tovább

Mikulás a főnök az animációs filmben

Az öt legenda

Bemutató: 2012. november 29-én.

Kattintson a plakátra!

Az öt legenda

0 Tovább

Otthoni víztisztító készülékkel állítsa elő a tiszta vizet!

Sokan megteszik, de mi legyünk okosabbak és ne tévesszük össze az ásványvizet az egészséges vízzel! A tiszta, egészséges víz víztisztító készülékkel állítható elő a sima csapvízből és mindenből annyit tartalmaz – még ásványi anyagból is – amennyi éppen kell. Természetesen előfordul  olyan ásványvíz, ami tényleg egészséges, de ez nem általánosítható. Van olyan típus, amiből kis mennyiség elfogyasztása ajánlott, de rendszeres fogyasztása nem, mivel a benne lévő ásványok összegyűlhetnek a szervezetben, ezáltal már mindjárt nem lesz egészséges az ásványvíz. Otthoni víztisztító készülékkel állítsa elő a tiszta vizet! Az a legbiztosabban egészséges víz.

[Egészséges vízfogyasztás]

0 Tovább

Páramentesítőm otthon

Sokan megkérdezik tőlem – akik látták a konyhánkban - hogy mire jó a párátlanító készülék? Ez nem mentesít teljesen a párától, csak szinten tart. A Trotec TTK50 S páramentesítők tartják az ideális páratartalmat a lakásban, így a falak nem tudják átvenni a nedvességet. Ha a baj, azaz a penészesedés a párától bekövetkezett, akkor a párátlanítás hatására a fal visszaszárad, ugyanis a felesleges párát leadja a környezetének, onnan pedig a páramentesítőbe kerül. Ez a típus maximum 50 négyzetméteres lakásba való, de a webáruházakban ennél nagyobb teljesítményű párafaló is található. Óvja a közvetlen környezetét a felesleges nedvességtől a Trotec TTK50 S párátlanítóval!

0 Tovább

Elektromos fűtés

Mielőtt beköszönt a tél, jó lenne átnézni a fűtési rendszereket. Ahogy rövidülnek a nappalok, egyre inkább látható: vége az ősznek, jönnek a hideg időszakok. A webáruházban – mely elsősorban páramentesítő készülékeket forgalmaz – kínál hősugárzókat, elsősorban kinti munkákhoz, garázsok, konténerek fűtéséhez lehet választani.  Az áruházban kapható valamennyi elektromos hősugárzó kiváló német minőségű készülék. Ezek az elektromos fűtőtestek gyors és egyszerű melegedést biztosítanak és közben semmilyen káros anyagot nem termelnek! Előszeretettel használják az elektromos fűtést a következő helyeken: sátrakban, műhelyekben, garázsban, csarnokokban és mindenhol, ahol ki tudják használni a hősugárzó előnyeit.

0 Tovább

Egyedi konyhabútor készítés

A konyhabútor készítésben az a jó, hogy minden vonatkozásban egyedit alkothatnak a  megrendelőLondon Designk kérései alapján a bútorkészítők. A London Desgnál az ügyfél választhatja ki az anyagot, eldöntheti az elemek méretét, arányait és dönthet a bútor terjedelméről  elképzeléseinek megfelelően. Ők csak a szakértelmüket adják hozzá, természetesen már a tervezés fázisában is. Ha valaki piros alapon fehér pöttyös konyhabútort szeretne, az nyilván egyedi konyhabútor lesz, de azért szólni fognak, hogy nem egészen passzol a lakás egészéhez! A megrendelőiknek a tervezési folyamat végén bemutatják a látványterveket, ami alapján előre megtekinthetik álmaik konyháját.

Egyedi konyhabútor

0 Tovább

Angry birds játékok

Angry birds játékokAz online játékok világa általában úgy működik, hogy egy számítógépes játékot elkészítenek online is játszható formában. Aztán ezek a játékok rákerülnek az okos telefonokra is önálló alkalmazásként. Az Angry birds játékok életpályája egészen más. Itt először a telefonokon játszhattuk, majd később kerültek a számítógépekre. Manapság pedig egész oldalak vannak, melyek csak és kizárólag az online Angry birds játékokra specializálták magukat. Egész más élmény az egérrel lövöldözni a csirkéket, higgyék el! Vagy tudják mit, ne higgyenek nekem, próbálják ki!

Angry birds játékok itt!

0 Tovább

Ionizátor

Levegőtisztítás

Felkeltette az érdeklődésemet a minap egy pici kis készülék, mint később tudtam meg ionizátornak hívják. Az egyik barátomnál éjjel nappal működik az ionizátor és arra való, hogy a levegőt megtisztítsa. Elektromos készülék, de nem fogyaszt többet havi ötven forintnál, olyan kis teljesítményen duruzsol. Úgy működik, hogy negatív ionokat és oxigént juttat a helység levegőjébe, mellyel elpusztítja a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat és atkákat. A port is kiszűri a levegőből, azt összegyűjti saját tartályában.

0 Tovább

Légszűrők listája

Amikor szétnéztem a webshopban, első blikkre az jutott eszembe, hogy aki itt nem talál magának megfelelő levegő tisztító készüléket, az nem is keresi igazán. Ez a lista az egyik legszélesebb kínálatot rejti magába, van itt légtisztító gyerekszobába, irodába, vagy akár étterembe is.

Az autóba is kell légtisztító?

Igen és nem  keverendő össze a levegő frissítőkkel, melyek illatanyagot spriccelnek, vagy párolognak a kocsi belsejébe. Ez a légszűrő megtisztítja az autó levegőjét, ha kell természetesen illatosítja is, de nem ez a fő funkciója. A friss levegőben jobban bírjuk a hosszú utakat is, kényelmesebb a vezetés!

[Teljes levegőszűrő lista]

0 Tovább

Fénymásoló elérhető áron bérelhető

Géppark felújítás beruházás nélkül

Amikor a vállalkozásomban felgyülemlett a papírmunka, rájöttem hogy az asztali nyomtatóm – ami szkennerként is használható – már nem elég arra, hogy az irodám munkatársait megfelelően kiszolgálja, egy nagyobb teljesítményű gépre van szükségem. Ám az ilyen fénymásoló gépek fél millió forintnál kezdődnek, annyi pénzem pedig nincs beruházásra. Erre mondta aztán a könyvelőm, hogy a fénymásoló bérlés minden irodai gondomon segít és igaza lett! Bekötöttük a hálózatba a frissen bérelt Canon fénymásolót és most már nyomtatóként és szkennerként is ezt használja az össze munkatársunk!

0 Tovább

Mustra | Érdekes, hasznos, meglepő...

blogavatar

Itt nem szégyen, ha neked a szórakozás a legfontosabb! Nálunk is minden más a háttérbe szorul!