Te is szeretnél olyan nő lenni, aki után megfordulnak az utcán a férfiak? Akit a nők is irigykedve bámulnak? Ki ne szeretne? De azt gondolod, hogy ehhez drága ruhákra, menő fodrászra és felkapott kozmetikusra van szükséged, másképp nem hasonlíthatsz a menő csajokra. Tévedés! Csak egy kis odafigyelés kell és száz százalékkal jobb nő lehet belőled!

A nők igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni magukból. Parfümöt használnak, sminkelik magukat és eljárnak fodrászhoz is. Nagyjából ennyi. Sem idejük, sem pénzük, sem energiájuk nincs másra – gondolják. Te is ezt gondolod? Hát tévedsz!

Öt egyszerű, de tuti tipp hogy szebb legyél

Óriási titokról lebbentjük le a fátylat, ha azt mondjuk a kipihent nő akár kétszer többet ér, mint a nyúzott, kialvatlan? Ha táskás szemekkel, falfehéren, holtfáradtan néztél már tükörbe, akkor tudod miről beszélek. Az első tippünk tehát, hogy fordíts megfelelő időt a pihenésre, alvásra! Ha smink nélkül is szép akarsz lenni, akkor érdemes ezt tanácsomat betartani!

 

szépség tippek

Mit szólnál ahhoz, ha kicsit feszesebb lenne a feneked, izmosabbak a combjaid és rád menne a tavalyi nadrágod is? És ehhez még konditerembe sem kell járni, nem kell személyi edzőt megfizetni, stb. Mert – és ez már a második tipp – a futás ingyen van! (Na jó, legyen egy kényelmes futócipőd, az ugyan pénzbe kerül, de sokat segíthet.)

A mogorva, durva emberekről – bármilyen jól nézzenek is ki – sosem jut eszünkbe, hogy milyen szépek. Figyelem, alapigazság jön: Az igazi szépség belülről fakad! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy hanyagold el bátra a külsőd! De ha mindenkivel kedves és közvetlen leszel, hidd el sokkal szebbnek fognak látni, mint amilyennek egy nálad jobb, de pokróc nőt. Ez a harmadik tuti tippünk volt, de a java csak ezután jön!

Azt gondolod, az a jó út, ha megpróbálsz egy menő csajt utánozni? Vigyázz, mert könnyen kabaréjelenetek sorát tudhatod magadénak és nem jobb, hanem teljesen lebőgött csaj leszel. Légy olyan, amilyen vagy, ne utánozz másokat. Negyedik tippünk: a rossz tulajdonságaidat hagyd el, a jókat erősítsd! Ne akarj más bőrébe bújni!

Milyen rossz tulajdonságaidat kell elhagynod? Pl.: ne piszkáld az orrod, ne ásíts senki képébe, ne szürcsöld a levest, ne vakaróz társaságban, ne szívd a fogad, ne szólj be másoknak, ne káromkodj, ne mond, hogy izé, stb. Csak nem talált el egyik-másik példám?

Végül egy öltözködési tanács: sose azért vegyél fel egy ruhát, mert másoknak jól áll! Tudatosan öltözködj: ha kicsi vagy, olyan ruhát hordj, amiben magasabbnak látszol, ha pufi vagy, ne vegyél fel keresztbe csíkos felsőt, mert az kövérít, stb. Figyelj a színekre: mi az ami egymáshoz illik? Nem baj, ha nem drága a holmi, amennyiben ízlésesen van összeválogatva. Nézd meg hogyan öltözködnek mások és vedd át ami hasznos, vesd el ami szerinted gáz!

Ha megfigyelted, még képzeletben sem költöttünk el egy forintot sem, de máris jobb csajnak érezheted magad. A szépségért meg kell szenvedni? Ugyan! Csak oda kell figyelni egy kicsit és megtenni amit lehet a cél érdekében.

Vigyázz, még nincs vége a tuti módszereinknek, mert most jön a legfontosabb dolog!

 

szépség tippek

Ha ezt végig olvastad és megpróbálod megcsinálni az jó, de kevés!

Most Te jössz: minden ember más, biztosan neked is vannak olyan tulajdonságaid, rossz szokásaid, melyeken érdemes lenne változtatni. Kezd a külsőddel (biztos hogy jól áll a hosszú haj, biztos a buknak a pasik az 5 cm-es körmödre, stb.) aztán térj át a belső tulajdonságaidra is. Ha van amin változtatnod kell, hamarosan meg fogod találni!

Fotók: Pixabay.com