valóban Hamarosan egy új műsor indul a TV2 csatornán. Egy sok pénzzel kecsegtető vetélkedőről van szó, melyről elmondjuk a legfontosabb információkat. Azt is megtudhatod, hogy ki lesz a vadonat új gameshow házigazdája!

Bővül a TV2 vetélkedő műsor kínálata. A hamarosan induló viadal frappáns címet kapott. Könnyen megjegyezhető, hiszen a Pénzt, vagy életet! felszólításra hasonlít egy apró eltéréssel. Nem húzzuk továbbaz időt, az új szellemi játék címe Pénzt vagy éveket! lesz.

Az új vetélkedő logoja (Fotó: TV2)


És ki lesz a műsorvezető?

Az új műsor indulásakor fontos kérdés, ki fogja majd a kamerák előtti küzdelmet levezényelni? A csatorna húzó neve Liptai Claudia épp babázik, (és a hírek szerint szabadúszó lesz?), így kézenfekvő, hogy a Vigyázat, gyerekkel vagyok! gameshow-val sikeres Ördög Nóra, a mindenben jó Till Attila, vagy az 50 milliós játszmát sikerre vivő Majka kapja a feladatot.

De nem ők állnak az új kihívás elé.

A Pénzt, vagy életet! műsorvezetője Kasza Tibi lesz.

Az említetteken túl lehetett volna még Mádai Vivien, Istenes László, Szulák Andrea, Cooky, Köböl Anita, stb... de nem lett.


Mit lehet még tudni a műsorról?

Megvan a címe, a műsorvezető személye, akkor jöjjön a fődíj és a játékszabály. A vetélkedő főnyereménye 10 millió forint lesz és a csatorna előzetese szerint ehhez semmi mást nem kell tenni a játékosoknak, csak meg kell tippelni a velük szemben álló ember életkorát. Hogy ez pontosan mit jelent, azt még nem tudjuk...

Hogy mikortól lesz látható az új gameshow, arról még nincs információ. Egy biztos: a tévénézőknek jól jönne egy valóban szórakoztató vetélkedő!