VV Dina az egyik résztvevője lesz a VV8 következő párbajának, a kérdés az, hogy kivel fog párbajozni. Az általános vélemény szerint bárkit visz magával a párbajra, nem fog visszatérni a stúdióból. Hacsak…

Hacsak nem történik valami olyasmi, ami átbillenti a nézőket a Dina ellenes hangulaton.

Honnan vesszük, hogy Dina ellenes a hangulat?

A lány fennhéjázó, megmondó stílusa csak keveseknek jön be. Erről árulkodnak a különféle közösségi oldalakon, blogokon a posztok, kommentek. A lányok közül akivel lehetett csúnyán összeveszett, köztük az első párbaj kiesőjével is. Most már sosem tudjuk meg, de ha annak idején Viki Nem VV Lórit hívja ki párbajozni…

Te kit hívnál ki Dina helyében?

Ahogy az eddig is sokszor elhangzott és ezután is el fog: mindenki benne van a pakliban. Talán leginkább az a négy játékos, aki Dinára pakolta a jelét? A lányok közül Zseraldin és Evelin, a fiúk közül Dávid és Ati akarja a Villán kívül látni a szlovákiai lányt. Közülük jelen állás szerint talán a taktikus Evelinnel szemben lehet keresnivalója.

Szerinted?

A magáról mulatozás közben gyakran megfeledkező Micivel akár szoros is lehetne egy esetleges párbaj, ám vele kialakult valamiféle öribari. Ennek megfelelően szerintünk nem lesz VV Dina VV Mici párbaj.

Nehéz helyzetben van tehát Dina, de egy esélye – ami nem is kicsi – azért van a többiekkel szemben: sokan kíváncsiak lehetnek, hogy alakul a szappanoperája Lórival….