Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zuhanyszűrő víztisztító berendezés a száraz bőr ellen

Gyerekek a strandon

Gyakran van az, hogy a zuhanyzás, vagy főleg a fürdés után kiszárad a bőröm. Először azt gondoltam, hogy ez egy természetes folyamat, a strandon a gyerekek kezeit is mindig ellenőrizzük és ha már teljesen összeráncolódott az újuk vége, akkor kiparancsoljuk őket a vízből.

A fertőtlenítő szárítja a bőrt

Aztán olvastam, hogy a strandok vizének fertőtlenítője okozza a jelentős kiszáradást, a haj töredezettségét és a szem bepirosodását. Mivel a vezetékes víz is fertőtlenített, célszerű lenne ezt a fertőtlenítőt kiszűrni a vízből és máris megszűnne a bőr száradás jelensége.

Zuhanyszűrő víztisztító a megoldás

Erre való -  egyebek mellett – a zuhanyszűrő víztisztító, ami a fertőtlenítő klórt is képes kiszűrni a vízből. Gyakran kiszárad a bőre zuhanyzás után? Akkor keresse a zuhanyszűrőt!

0 Tovább

Behozza az árát a víztisztító

Tiszta csapvizet inni! 

A vízzel kapcsolatosan ez az egy elvárásunk van,de ez sem mindig teljesül. Ha valaki kicsit jobban belemélyed a kutatásokba – elég akár az interneten utána olvasni – akkor rá fog jönni, hogy a csapvízzel még akadnak problémák.

Ezeket víztisztító készülékkel odahaza lehet orvosolni, tehát nem árt ha az egészségességet szem előtt tartva beszerzünk egy ilyen berendezést. Hogy anyagilag ne legyen olyan megterhelő, elhagyatjuk az ásványvíz vásárlást a víztisztító beszerzése után, így előbb utóbb behozza az árát a készülék.

0 Tovább

Otthoni víztisztító készülékkel állítsa elő a tiszta vizet!

Sokan megteszik, de mi legyünk okosabbak és ne tévesszük össze az ásványvizet az egészséges vízzel! A tiszta, egészséges víz víztisztító készülékkel állítható elő a sima csapvízből és mindenből annyit tartalmaz – még ásványi anyagból is – amennyi éppen kell. Természetesen előfordul  olyan ásványvíz, ami tényleg egészséges, de ez nem általánosítható. Van olyan típus, amiből kis mennyiség elfogyasztása ajánlott, de rendszeres fogyasztása nem, mivel a benne lévő ásványok összegyűlhetnek a szervezetben, ezáltal már mindjárt nem lesz egészséges az ásványvíz. Otthoni víztisztító készülékkel állítsa elő a tiszta vizet! Az a legbiztosabban egészséges víz.

[Egészséges vízfogyasztás]

0 Tovább

Megint a víztisztítás

Víztisztításról csak akkor beszélünk, amikor láthatóan szennyezett a víz? Szerintem a láthatatlan szennyeződések sokkal nagyobb problémát jelentenek a vízben. Ha a szívére teszi a kezét, válaszoljon Önmagának őszintén: hányszor iszik csapvizet naponta és hányszor ásványvizet? Akinél az utóbbi nyert, annak a figyelmébe ajánlom a vízszűrő készülékek listáját!

0 Tovább

Fürdőszobában is ajánlatos a tiszta víz

Vízbarátok webáruház

Térjen be a vízbarátok boltjába és a fürdőszobai víztisztító készülékeinket is tekintse át, ha most még úgy is gondolja, hogy csak a konyhai víztisztítás érdekli! A tiszta víznek nem csak a belsőnkben van óriási szerepe, hanem külsőleg is felettébb ajánlatos a használata. Ha egy szélsőséges példát veszünk, akkor irány az uszoda. Az erősen fertőtlenített víz kiszárítja az ember bőrét, töredezetté, kezelhetetlenné teszi a haját és rosszabb esetben, úszó szemüveg nélkül kivörösödik a szeme. Tiszta víz használata esetén ez nem következne be. A fürdőszobai víztisztító berendezést használók szerint a bőrük ruganyosabb, simább, a hajuk rendben van és a szemük sem vörösödik a zuhanyzás után.

0 Tovább

Két csapból jön a víz a konyhában...

Tiszta víz csap, meg a másik

A feleségemnek az az ötlete támadt, hogy ha már víztisztítót szerelünk a konyhába, akkor legyenkettő csap egymás mellett, egyiken a tisztított víz folyjon, a másikon pedig a sima csapvíz. Azt gondoltam hogy ez egy igen butácska ötlet, de aztán amikor kifejtette, rájöttem hogy igaza van. A  mosogatáshoz, az öntözéshez felesleges a víztisztítót működtetni, arra jó a hagyományos víz is. Így költség kímélőek is vagyunk és amikor fogyasztjuk a vizet, akkor mindig a tiszta fém csapból engedjük ki magunknak.

[Ezt vettük meg: víztisztító fém csappal, szerelvényekkel]

0 Tovább

Víztisztítás. Mi a valóság?

Mióta hallottam hogy idehaza is vannak víztisztító készüléket, elgondolkodtam, hogy érdemes-e ásványvizet vásárolni. Nem azért vesszük az ásványvizeket, mert nem bízunk az egészséges csapvízben, hanem más az íze, jobb mint az itthoni vízé.

A víztisztító webáruházak tesztekkel igazolják, hogy milyen tisztává varázsolja a vizet a készülékük.

Az ásványvíz gyártók titkokról, tévhitekről beszélnek a víztisztítás kapcsán.

Mi lehet az igazság? Mi az igazi recept?

1 Tovább

Mustra | Érdekes, hasznos, meglepő...

blogavatar

Itt nem szégyen, ha neked a szórakozás a legfontosabb! Nálunk is minden más a háttérbe szorul!