Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Párás az ősz kinn és benn

Itt az ősz, a párás, ködös időszak.

Hú de nem szeretem ezt az évszakot! Hideg is van és mindig minden nyálkás. Amikor munkába megyek még sötét van – jó ha nem esik valami – amikor megjövök, meg már szürkület. Otthon a kedvenc szabadidő nadrágom sem szárad meg, ugyan úgy, mint a többi ruhám. Nyáron este levetettem, nejem bedobta a mosógépbe és már másnap, a meló után újra fel tudtam venni. Most meg van hogy napokig nedves. Lehet hogy egy szárítógépet fogok vásárolni, pontosabban otthonra páramentesítőt, ami rendet tesz ebben a kialakult (nedves) helyzetben.

[Páramentesítők]

2 Tovább

Elektromos fűtés

Mielőtt beköszönt a tél, jó lenne átnézni a fűtési rendszereket. Ahogy rövidülnek a nappalok, egyre inkább látható: vége az ősznek, jönnek a hideg időszakok. A webáruházban – mely elsősorban páramentesítő készülékeket forgalmaz – kínál hősugárzókat, elsősorban kinti munkákhoz, garázsok, konténerek fűtéséhez lehet választani.  Az áruházban kapható valamennyi elektromos hősugárzó kiváló német minőségű készülék. Ezek az elektromos fűtőtestek gyors és egyszerű melegedést biztosítanak és közben semmilyen káros anyagot nem termelnek! Előszeretettel használják az elektromos fűtést a következő helyeken: sátrakban, műhelyekben, garázsban, csarnokokban és mindenhol, ahol ki tudják használni a hősugárzó előnyeit.

0 Tovább

Penészkezelés falszárítással

Falszárítás

Rengeteg házi trükk van a nagyszülők birtokában, és az internet is ad bőségesen ötletet, be kell látnunk, hogy ezek mind csak átmeneti megoldások lehetnek! A vállalkozások kínálnak hatékony penészölő vegyszereket és krémeket, ám ezek is csak felületi kenést biztosítanak, irtják ki a probléma okát. A penész makacs egy portéka, újra és újra előjön, ha megfelelőek számára a körülmények! Nem számít, mit festünk rá, vagy mivel súroljuk le.

Penészirtás

A problémát gyökerénél fogva kell kiiktatni! A penész oka pedig az eltúlzott levegő nedvesség, tehát ezt kell megszüntetni. A pára megszüntetésének legcélszerűbb eszköze a páramentesítő készülék. Ezek a falszárításra alkalmas berendezések az igényeknek megfelelően vannak megtervezve, így más és más helységbe különböző teljesítményű, működési elvű páramentesítőt ajánlunk, hiszen nem ugyanazt a párátlanítási eljárást igényli egy pince, vagy egy lakás.

[Falszárítással a penész ellen]

0 Tovább

A penész eltávolítása

Párátlanító berendezések

A penészmentesítés igazán hatékonyan csak a páratartalom csökkentésével érhető el. A páramentesítő készülék kivonja a levegőből a párát, és azt saját tartályában vízként gyűjti össze. A legtöbb ilyen berendezés elektromos árammal működik, ám alig fogyaszt valamit és ha elérte a páraszint az ideálisat, akkor kikapcsol. Alig észrevehető, csendes működésű. Korszerű berendezés, automata üzemmóddal, automatikus lekapcsolással rendelkezik. Takarékos működése miatt behozza azt, amit a penészmentesítésre egyébként költene.

[Penészmentesítés]

0 Tovább

Miért a párátlanító készülék a tökéletes megoldás penész ellen?

Teljesen logikus a kérdés azoktól, akiknek megjelent a falán a penészgomba, szürke, vagy esetleg már fekete folt formájában. Miért a párátlanító készülék a tökéletes megoldás? Legtöbb pórul járt penész ellen küzdő lakástulajdonos kipróbálta már az összes csodaszert, festéket miegymást. Ecet, reszelő, smirgli, drótkefe, hogy csak pár – szerintem ide nem illő – eszközt mondjak. Van aki a házi párátlanító módszereket is kipróbálta, ám ezek sajnos hosszú távon nem segítenek, mert nem a penész okát és táplálékát, a magas páratartalmat kezelik. Az automata párátlanító készülék ideális szinten – amit Ön állít be! - tartja a nedvességtartalmat, melyen biztosan nem alakul ki a penész.

[Bővebben a páramentesítő készülékekről]

0 Tovább

Nincs pára a szerelő csarnokban

Párátlanítás

Nekem nincs nagy raktár helységem, mert eredetileg ehhez ajánlották a WDH 520 HB típusú páramentesítő készüléket, de van egy nagy, 70 négyzetméteres csarnokom, ahol finom műszereket szerelünk össze a kisvállalkozásba és itt a külföldi partner által előírt követelmény, hogy 55% páratartalom alatt kell maradnia a levegőben a nedvességnek. A WDH fenti terméke kiválóan alkalmas erre a feladatra, a csarnokom mérete sem túl nagy neki, az itt összegyűlt párával elboldogul. Először puffogtam, hogy majd zabálja az áramot, de ez sem igaz, sőt, ha eléri a kívánt páraszintet, akkor lekapcsol automata üzemben.

[Még egyszer a párátlanító: WDH 520 HB]

0 Tovább

Mustra | Érdekes, hasznos, meglepő...

blogavatar

Itt nem szégyen, ha neked a szórakozás a legfontosabb! Nálunk is minden más a háttérbe szorul!