Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Víz és levegő

A két legfontosabb táplálékunk a víz és a levegő, azt gondolom ezen kár lenne vitatkozni. Mivel ezek a táplálékok közvetlenül a testünkbe jutnak –  megfőzni, megmosni, stb. nem tudjuk őket – ezért célszerű valamilyen módon tisztítani őket. Két lehetséges eszközünk a levegőtisztító és az otthoni víztisztító berendezés. Az egészségi állapotunkért mi vagyunk a felelősök, rajtunk áll, hogy használunk-e víztisztító berendezést.

0 Tovább

Ionizátor

Levegőtisztítás

Felkeltette az érdeklődésemet a minap egy pici kis készülék, mint később tudtam meg ionizátornak hívják. Az egyik barátomnál éjjel nappal működik az ionizátor és arra való, hogy a levegőt megtisztítsa. Elektromos készülék, de nem fogyaszt többet havi ötven forintnál, olyan kis teljesítményen duruzsol. Úgy működik, hogy negatív ionokat és oxigént juttat a helység levegőjébe, mellyel elpusztítja a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat és atkákat. A port is kiszűri a levegőből, azt összegyűjti saját tartályában.

0 Tovább

Légszűrők listája

Amikor szétnéztem a webshopban, első blikkre az jutott eszembe, hogy aki itt nem talál magának megfelelő levegő tisztító készüléket, az nem is keresi igazán. Ez a lista az egyik legszélesebb kínálatot rejti magába, van itt légtisztító gyerekszobába, irodába, vagy akár étterembe is.

Az autóba is kell légtisztító?

Igen és nem  keverendő össze a levegő frissítőkkel, melyek illatanyagot spriccelnek, vagy párolognak a kocsi belsejébe. Ez a légszűrő megtisztítja az autó levegőjét, ha kell természetesen illatosítja is, de nem ez a fő funkciója. A friss levegőben jobban bírjuk a hosszú utakat is, kényelmesebb a vezetés!

[Teljes levegőszűrő lista]

0 Tovább

Mustra | Érdekes, hasznos, meglepő...

blogavatar

Itt nem szégyen, ha neked a szórakozás a legfontosabb! Nálunk is minden más a háttérbe szorul!

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.27.
2012.09.26.